נמל יפו חוגג פורים

歡迎來到以色列,千萬不要錯過我們的海鮮餐廳和酒吧,水上的雅法港。我們愛你

欢迎来到以色列

欢迎来到以色列

מוצ"ש הקרוב 13.1 אנחנו בקונטיינר !!
סווינג וסטפס כמו שסבתא אוהבת

רועי בר יהודה – סקסופון, זיו גרינברג – קונטרה באס, ג'וזט וויגאן – סטפס, רון פרוינד – גיטרה שירה וסטפס

 

ינו 112018

קמילה מארחת את המתופפים יונתן אלטר וגל ורבורג!
מופע מוזיקה אזרית ואומן פנטם מהפנט!

הכניסה חופשית!!

 

כל מה שאנחנו יודעים לעשות כל השנה, הפעם בערב סופר מיוחד
תפריט דגים ופירות ים, אלכוהול, קוקטיילים חופשי ומתוקי על.

וגם, הופעה חגיגית במיוחד של   קארלי ויוסי לכבוד 2018

 

בתפריט:
++ הלחם של הקונטיינר, חם מהתנור
שלושה מטבלי חג, חמאת אנשובי, איקרה וטפנאד זיתי קלמטה

++ מרק דגים חורפי

++ ראשונה לבחירה:
= סביצ'ה דג ים טרי עם אבוקדו ואפרסמונים
= סלט סלק אדום חי, תרד טורקי, גבינת ברי ופרחי מאכל
= דג כבוש על תפו"א שרוף, שמנת חמוצה, בצל מקורמל ובצל ירוק

++ ערמונים שרופים עם גלידת טחינה שאנחנו מכינים

++ עיקרית לבחירה:
= קילו מולים שחורים טריים
= קילו סרטנים כחולים
= חצי קילו שרימפס וואנאמי משובח
באחד משלושת הרטבים הנפלאים לבחירה
\ עגבניות טריות ואוזו
\ קארי קוקוס חריף טיפה טיפה
\ מרינייר קלאסי

= פילה מוסר על ברזל שחור, עם ריזוטו אפונה ובייקון
= טבעוני טעים

++ מתוקים של שוקולד, מוס, קוביות עוגת שוקולד בלגי ופרי העונה

++ ומה שותים ?
+ וולקאם קאווה
+ צ'ייסר עם הערמונים
+ כוס יין או בירה מהחבית
+ קוקטיילים ללא הגבלה ! על בסיס ג'ין ואו וודקה

מספר המקומות השנה מצומצם
להזמנות 03.6836321 /// 0549401100

New Years special live show dinner
Fix Ultra tasty seafood and fish menu,
Sweets, Drinks, Unlimited cocktails and more

Live Music show https://www.facebook.com/carlieandyosi
and the regular wowowow we love

The Menu:
++ The container's bread hot from the oven
Three dips, anchovy butter, Ikra & Kalamata olives tapenade 

++ Fish soup starter

++ First course of your choice:
= Fresh Ceviche with avocado and persimmons
= Red beet & Turkish spinach salad, Brie cheese and edible flowers
= Pickled fish on burnt potatoes, sour cream, caramelized onions

+ Burnt chestnuts with Tahini ice cream 

++ Main course of your choice:
= 1 kg of fresh black mussels
= 1 kg of blue crabs
= 1/2 kg of fine waname shrimp
cooked in one of three wonderful sauces to choose from:
/ Fresh tomatoes and ouzo
/ Coconut curry is a little drop
/ Classic Mariniere

= Fresh sea Meagre Fillet, with pea risotto and bacon
= Delicious vegan dish

++ Sweet chocolate mousse, Belgian chocolate cake cubes and seasonal fruit

++ And what do you drink?
+ Welcome Cava
+ Chaser with the hot chestnuts
+ Glass of wine or Draft beer
+ Unlimited cocktails! Based on gin or vodka

Limited admission
order a table today 03.6836321 /// 0549401100

כניסה חינם

https://www.facebook.com/events/1382686368437207/

פבר 282017

Nous savons que l’hebreu est une langue difficile c’est pour ça que l’entretien d’emploi se fera en français. Les menus ne sont pas en français mais la vue du port est sans mots. Le Container au port de Jaffa au bord de l’eau recherche des serveurs/serveuses et barmens au service parisien. Si votre français glisse comme du vin et votre hebreu pas mauvais comme une biere israelienne telephonez des maintenant à monsieur Roi- 0545446672

תרבות, תשוקה, קצב ומה שבניהם. :) פלמנקו צועני מסורתי, שירה, גיטרה וריקוד בניצוץ מודרני. הפלמנקו נרקם ומתהווה בקסם של אותו הרגע, בקשב, באנרגייה, באנשים ובמקום. ערב שמלא בקצב, אימפרוביזציה וכמובן בפלמנקו והמון גוד וויב :) מוזמנים לעוף איתנו לערב אחד לספרד! :) הכניסה חופשית!! והפעם.. יהודה שוקי שוויקי : שירה נעה דרזנר : גיטרה פלמנקה יעל ימין: ריקוד וקחון מומלץ להזמין מקומות מראש 03.6836321

תרבות, תשוקה, קצב ומה שבניהם. 🙂
פלמנקו צועני מסורתי, שירה, גיטרה וריקוד בניצוץ מודרני.
הפלמנקו נרקם ומתהווה בקסם של אותו הרגע, בקשב, באנרגייה, באנשים ובמקום.
ערב שמלא בקצב, אימפרוביזציה וכמובן בפלמנקו והמון גוד וויב 🙂
מוזמנים לעוף איתנו לערב אחד לספרד! 🙂
הכניסה חופשית!!
והפעם..
יהודה שוקי שוויקי : שירה
נעה דרזנר : גיטרה פלמנקה
יעל ימין: ריקוד וקחון
מומלץ להזמין מקומות מראש 03.6836321

 

שרימפס זה טעים

הקונטיינר מפנק בהופעות לייב
הכניסה חינם תמיד | מתחילים מוקדם
תבואי, יהיה נעים

© 2011 The Container - bar - restaurant - events - הקונטיינר - בר - מסעדה - חלל אומנות ואמנות - ארועים Suffusion theme by Sayontan Sinha